Dalston Coffee, la cafeteria més petita de Barcelona

Borja Roselló és un cuiner que fa cafè a l’establiment més petit de Barcelona. L’espai només ocupa 5 metres de llarg i 3 d’ample. Diuen que “al pot petit sempre hi ha la bona confitura” i a la cafeteria Dalston Coffee es compleix.

Fa uns anys el Borja va quedar impactat després de tastar un caffè latte d’especialitat al Laila’s Coffee de Londres. Aleshores treballava de cuiner, però els sabors d’aquella tassa el van seduir fins al punt de voler canviar de professió. Finalment al 2016 es va instal·lar a ple centre de Barcelona.

Si entreu a Dalston Coffee i no veieu ningú davant per atendre’us, no gireu cua. És molt probable que sigui l’hora de dinar i el Borja estigui a la rebotiga acabant el seu tupper, però de seguida sortirà per saludar-vos. Ell és l’únic treballador, l’únic cap i l’únic que ens pot preparar un cafè. Per a l’exprés una llavor de Finca Neblina del Bosque (Nicaragua) de la varietat catuai i per al de filtre, Finca los tres portros (El Salvador) de la varietat Tacamara. No sempre serà així. Borja prova amb altres orígens de cafè i torradors propers. “Un gra molt torrat serà amarg, com un bistec mal fet”. Un cafè és diferent a un altre. Ser cuiner l’ha ajudat a tenir clars els conceptes i a extreure l’essència del gra.
A l’estret carrer de Ramalleres estudiants, estrangers i treballadors transiten amb un bon cafè a les mans, un ‘Good coffee‘, com promet Dalston Coffee a la porta.

Dalston Coffee
Carrer de las Ramelleres, 16, (Barcelona)
658 98 58 36