Carme Ruscalleda: “Estem rebent abraçades molt sentides”.

Ens trobem amb la Carme Ruscalleda al patí de les distraccions. Abans sí que es servien sopars, però finalment van decidir que no era convenient. Massa distraccions a la petita terrassa que hi ha al Sant Pau. Es veu tota l’activitat de la cuina, s’escolta el cant d’un pardalet, el vent fa sonar els arbres i les plantes. Competir amb la naturalesa és impossible. Tenim ganes de parlar amb ella i parlar del seu projecte professional que li ha donat tantes alegries com sacrificis.

Llegir més

La Taverna del Ciri, dignificar la cosa quotidiana

Els cuiners Artur Martínez i Marc Ribas despullen la cuina a la Taverna del Ciri, el nou establiment que han obert a la seva ciutat, Terrassa. És un homenatge a la cullera i el pa sucat en salsa. Ho han fet egoistament –és el restaurant on ells anirien com a clients- pensant en els seus gustos, però també com un exercici terapèutic. Per l’Artur entrar per la porta, veure quins productes han arribat posar-se directament el davantal sobre la camisa i cuinar és una sensació màgica.

La Taverna del Ciri
C/Carrer ďAntoni Torrella, 66, 08224 Terrassa, Barcelona
Menú migdia 15€
Telèfon: 938 58 91 22
web: www.latavernadelciri.com

Llegir més

Das 1219, el restaurant que abriga la Cerdanya

A primers de novembre ja refresca a Das (27 habitants), el poble més fred de Catalunya, i el cos de Ricard sembla l'Àrtic. En dos dies estarà embarcat en un avió direcció Shangai. A la maleta farà lloc per portar noves idees i temperar el cos visitant nous restaurants fins al seu retorn.
Ens ho explica mentre xucla (fuma) un cigarret electrònic fent sobretaula amb la seva dona i responsable de sala Hamida Hazaim. Ricard és feliç a Das però li falten coses.

Das1219
Plaça Major 1 (Das, La Cerdanya)
972 89 41 90
http://das1219.com

Llegir més

El cava més pacient i car de la història

Fa 10 anys que Codorniu va començar un projecte nou i ambiciós. És el temps que ha estat  el cava 456, ara 457, tancat en una ampolla.

Llegir més