Bloc


Ara comencem un nou projecte, el Bloc del Deixa’m tastar. Aquí complementem continguts que hem explicat a la ràdio, parlem de coses que per la durada del programa no podem fer a la ràdio, escrivim contingut en exclusiva i ens permet tenir un espai de pausa i reflexió que la ràdio no permet. Volem compartir les nostres vivències i explicar-vos en forma de crònica i notícies, allò més destacat del món gastronòmic.

Ràdio


El Deixa’m tastar neix l’any 2011 a ràdio Santa Perpètua com a magazín gastronòmic. Després de passar per altres ràdios com Onda Cero i La Xarxa, finalment el programa s’ha consolidat a la Cadena SER. Cada dissante i cada diumenge d’11h a 12h ens adrecem a persones amb inquetud gastronìmica amb un to fresc i divertit. La voluntat és fugir de tòpics i per fer-ho gravem gran part del contingut forra de l’estudi per donar veu a productors, restaurants, enòlegs, baristes i cuiners.
El programa va ser reconegut per als professionals de la ràdio com a millor programa de ràdio local de Catalunya l’any 2013.

Comunicació


Ens apassiona la comunicació. De fet ens hi dediquem d’una manera corporativa. Som experts en màrqueting, social media i posicionament de marca. Creus que et podem ajudar?

 

Contacta amb nosaltres

Equip


Marc Orozco: Sóc Periodista. Director del Deixa’m tastar i responsable de comunicació i assessor d’algunes empreses d’hosteleria. També porto la producció gastronòmica del programa de TV3 Estranyes parelles ” Em dedico a la gastronomia perquè m’emociona. Descobrir un nou plat, un nou producte és una gran passió que m’agrada compartir i el periodisme m’ho permet fer”.

 

Xènia Roset: periodista, cap de comunicació del restaurant Dos Palillos i del restaurant Dos pebrots del xef Albert Raurich. Presentadora i productora del programa Deixa’m tastar a SERCat. “Sóc un cul inquiet i xafardera de naixament. Em diuen que xerro pels descosits, i sí, una mica de raó tenen. Apassionada pels productes, la cuina, les històries que hi ha darrera de cada casa,… i amant del “bon menjar!”